Påsketuren – Turen for store og små

Som så mange år tidligere har vi leid leirskolen på Skårøya på Hitra til årets påsketur. 2 daglige dykk, ferdig servert mat, barne og familievennlig overnatting og aktivitetsmuligheter, avslapping og kos for ikkedykkende familiemedlemmer og fantastisk skjærgård på alle kanter.
Velkommen til årets påsketur som går fra Lørdag 24 mars kl 12 til onsdag 28 mars ved lunsjtider. Her skal det dykkes kløfter, spottes nakensnegeler, testes strømdykk og letes etter fisk i tareskogen. Kamskjell skal plukkes og spise i hopetall for de som liker det og mellom dykkene kan du gjemme deg bort på Skårøya og lese en god bok, eller delta i brettspill, dele dykkehistorier og spise god mat. Området er også fantastisk for kajakk, fridykk og fisketurer.

Medlemspriser:
Dykkere over 19 år 2950,-
Ung 13-19 900,- (inkludert dyking for de som er sertifisert)
Barn tom 12 550,-
Voksen ikke dykker 1850,-

Ikke medlem:
Dykker 3750,-
Voksen ikke dykker 2200,-
Ung 13-19 1100,-

Obs! Påmelding til turkomiteen direkte: roar.furuhaug@googlemail.com

Turprisen inkluderer overnatting, 3 daglige måltid, overnatting, 2 daglige båtdykk, luftfylling og alle øvrige båtturer.

Draugens generelle turbetingelser finner du her: http://draugen-fmk.no/visNyhet.php?id=128

Jo før du melder deg på jo bedre er det, men siste frist er 2 uker før avreise.
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem