Jubileumstreff på Stokkøya 24-26 August

Visste du at Draugen eier et vrak på Stokkøya? Lasteskipet Moi gikk ned fullastet med «hvitstein» en januardag i 1974. I dag er hun et yndet dykkermål. Bli med Draugen på åpent jubileumstreff på Stokkøya 24-26 august og dykk på Moi, kløfta på Flesa, Lita og Treff og de andre dykkemålene som passer. Spennnde foredrag på kveldene og overnatting i sublugar, sjøsenter eller telt
I 3 dager til ende markerer Draugen sitt 50 års jubileum med dykking på Stokkøya. Alle dykkere er velkommen og det er samme pris uansett om du er medlem eller ei. Den gangen Draugene begynte å ferdes ute på Fosen var Stokkøya en bortgjemt og ganske ukjent perle. I dag er det en verdensberømt destinasjon, men muligheten for rimelig overnatting og luftfylling er der fremdeles. Draugen kjører ut 3 båter, ekstra kompressorer, har på plass stort naust for lagring og påkledning, god plass innendørs i sjøsenteret for foredrag, sosial moro og avslapping mellom dykka. Du kan bo i telt, i fellesrom på sjøsenter, eller booke et av våre reserverte hotellrom.

Vi starter treffet fra lunsj fredag 24 og kjører ut dagen søndag 26 til alle har dykket.

Priser:
Sjøsenterpakke med 5 dykk,
frokoster, overnatting på fellesrom,
varm grill og tilbehør lørdag og middag i Strandbaren fredag.
2200,-

Teltpakke med 5 dykk, teltplass, varm grill og tilbehør lørdag
og middag i Strandbaren fredag
1500,-

Dykkepakke for de som bor privat med grilling lørdag og middag fredag som over
1300,-

[imgH29]Hotellovernatting bookes med rabatt direkte til hotellet, husk å si at du kommer fra Draugen. I tillegg til overnatting kommer dykkepakke utenom. Øvrige bestillinger går rett til eirik.kjos@gmail.com . Dagspakke med bare dykking kun mulig ved ledig kapasitet, gi beskjed om du ønsker en slik mulighet så vi har oversikt. Begrenset plass og veldig mange påmeldte allerede. Ikke nøl, meld deg på nå

Også de som skal ha hotell må gi beskjed om dykkepakker.

Ikkedykkere hjertelig velkommen til kostpris. Ved spørsmål ring 99642106, men påmelding går på mail.
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem