Du vil ikke tro hva som skjer 5. desember kl 1930

Dette kan du ikke gå glipp av. Julebord i Draugens lokaler for drauger med følge. I år skjer det altså lørdag 5. desember. Aperitif kl 1930, pinnekjøtt med kålrotstappe kl 20, karamellpudding, velassortert bar med og uten bobler og hipsterøl i rikelig monn, tidenes villeste lotteri og en elegant og leken toastmaster. Og så er det skikkelig billig: Mat og apertif koster 350 pp.
I år er det ekstra mange om cateringbeinet i Trondheim, vi har heldigvis en avtale, men de er ekstra opptatt av å få et anslag tidlig, så meld deg gjerne på med en gang. Så får du heller unnskylde at vi tyr til clickbaiting….

Absolutt siste frist for på og avmelding er 20de november som også er betalingsfristen på grunn av forpliktelser til cateringselskapet. Julebordskomiteen er som vanlig hardt i gang med å planlegge, prøvesmake seg gjennom menyen, velge ut den helt riktige drikken til baren og har såvidt startet jobben med å finne premier til verdens mest elleville lotteri. Vi sikter på smekkfulle spillelister med den riktige musikken, selskapsdans ut i de veldig små timer, ekstremt kjekke drauger og drauginner i sin reneste vams. Ja, kanskje endog en kjole eller dress.

Vakre mennesker, vakker musikk, vakre omgivelser og vakker mat. Dette kan du ikke gå glipp av og det skjer ikke igjen før det har gått 365 nye dager….Du må stille med godt humør, en dansefot eller to, kontanter til lotteriet, en full barbong eller 3 og intensjonen om å gjøre dette til tidenes julebord, så ordner vi resten…..

Påmelding for deg og ditt følge går til barsjef og julebordskomiteleder Leif Kristiansen på: leifkri@gmail.com

Betaling senest fredag 20.11 til draugkontoen 350,- per pers, merkes tydelig i meldingsfeltet med hvem og hva betalingen gjelder.
Kontonummer som vanlig: 4202.48.03109
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem