100 gode grunner til å være medlem i Draugen

Okei, kanskje ikke 100 grunner, men nesten. Vi er Midt-Norges mest aktive dykkeklubb og vi har plass til flere ivrige dykkere.
Turer
Hvert år har vi 8 årlige helg og langturer til hyggelige priser. Medlemmer i Draugen nyter godt av at klubben er aktiv og eier alle ressurser som trengs for å arrangere turer. På høstplanen 2015 vår står blant annet Stokkøya, vrakeldoradoet i Namsfjorden samt turer til Hitra.
På dagsturer kan du ta ut Draugbussen gratis for dykking mot spleising på bensin. Gjestedykkere fra andre klubber betaler 150,- + bensin. Vi har fast dagstur hver søndag hele året, men det går like gjerne 3 dagsturer i uka når været og sikten inviterer til høy aktivitet. Dykkere på alle nivåer skal føle seg hjemme i Draugen så du kan alltid finne buddyer enten du vil telle nakensnegler på 6 meter, kose litt med en breiflabb, eller dykke på dype vrak og i grotter.
Luftfylling
Luftfylling er selvsagt gratis. Lokalet er åpent hele døgnet og med stor 300 bars flaskebank går fyllingen på en blunk, Vi oppfordrer alle medlemmene til bruk av nitrox. Fylleanlegget er moderne og vi har selvsagt tilgjengelig gassanalysator. Du betaler ikke noe ekstra utover innkjøpspris for det oksygenet du har brukt. Du må også ha opplæring på deltrykksblanding som «Blender» fra dykkeorganisasjonene eller et internt kurs.
Dugnadsfri klubb
Vi har ingen dugnader i klubben utover at alle er med å organisere aktiviteter og holder utstyret vårt i orden . Vi selger aldri halvkjipe fordelskort, har ingen varetellinger, det er ingen kioskvakter og du får aldri utdelt endeløse hauger med toalettpapir som skal selges.
Bruk utstyret
Aktive dykkere er glade dykkere og vil du ordne en egen tur i sommer eller en langhelg på hytta di for en liten gjeng og du mangler kompressor eller båt? Vi har alt utstyret tilgjengelig for deg som vil organisere tur selv. Storbåten kan du låne for 1000,- i inntil 4 dager og 2000,- for ei uke. Småbåten koster 600/1200 og kompressor koster 200/400,- Båtene har også godt vedlikeholdte tilhengere.
Trygg dykking
I vår klubb er det mange med mye erfaring fra forskjellige typer dykking og du kan alltid få hjelp. Vi har også sikkerhetsutstyr, oksygen, VHF og kartplottere løst og fastmontert i båtene, og beredskapsplan med utpekt sikkerhetsansvarlig på alle turer.
Sosialt
Vi har stort eget lokale med god plass for alt fra julebord, via smalahovefestival til ølsmakekurs og det er fast treffpunkt på tirsdagskvelder Du kan også leie lokalet vårt til private arrangement. Det er stort kjøkken, vaskemaskin, og bestikk til 30. Lagring av privat utstyr er også mulig.
Ikke medlem?
Ta kontakt med styret for å bli medlem: draugstyret@draugen-fmk.no
Bli med på turer, få tilgang til våre interne facebooksider, webløsning og mailingliste, nøkler til lokalet og gratis opplæring på båt og fylleanlegg. Ny og lyst til å prøve først, bli med på en medlemstur til medlemspris. Kontigenten vår er 2500,- Melder du deg inn etter 1 august, er det halv pris. Fra 1. november er det gratis om du betaler fullt for neste år. Aktivitetene våre er populære og fylles fort opp så det er ingen vits i å nøle på å melde seg inn.
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem