Velkommen til et nytt år med mange aktiviteter

Godt nytt år ønskes gamle og nye medlemmer. Aktivitetslista er nå oppdatert, og du kan se frem til mange flotte opplevelser med draugene i vår, både over og under vann.
Vi møtes som sedvanlig til klubbkvelder (tirsdager kl. 20.00) og det legges også opp til fast dykking hver søndag (med mulighet for å endre til et mer passende tidspunkt). Første tur blir til Nærøy, et natur- og vrakeldorado – du har vel meldt deg på? I år som i fjor inviterer vi alle til påsketur til Skårøya, og vi kommer til dekket bord også denne gangen.

Styret i Draugen er opptatt av at du som klubbmedlem skal ha stor påvirkning på hva vi skal satse på i den videre utviklingen av klubben, og vi inviterer derfor til et planleggingsmøte 26. januar for å snakke mer om dette før vi møtes til årsmøte i februar.

Nye medlemmer ønskes selvsagt velkommen – ta kontakt eller kom på et av våre klubbmøter for å treffe oss!

Aktivitetslista finner du her: http://www.draugen-fmk.no/kalender.php
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem