Sommerfesten 14 juni – Ta med en venn

Draugen er den eneste klubben som har sitt eget ølmerke – Draugøl, brygget med kjærlighet og ærlighet etter de fineste tradisjoner. I eldre tid ble norsk øl laget av bygg eller havre og tilsatt f.eks. bark for å gi brygget smak. Vi kjører uten bark, men med humle. Du kan smake og nyte Lørdag 14 juni!
Lørdag 14 juni er det klart for sommerens vakreste eventyr, nemlig Draugens sommerfest! Det blir servert Draugøl (TM), et spesial brygg i anledning sommeren! Oppstart sånn røfflig fra kl 1930.

Husk å kjøpe barbong før du kommer så vi holder kontantmengden på et minimum: 1 bong a 500,- betales inn til draugens konto 4202.48.03109. Innbetalingen merkes «navn barbong). Da blir også kasserenen fornøyd 🙂 Kassereren blir derimot ikke så glad om du roter med kontonummeret og kjører det inn på den gamle kontoen altså!

Ta på deg din fineste stas (nyvasket vams eller bedre), ta med en dykkende venn, gammeldraug eller 2 og ha det fint sammen med meddrauger store og små.
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem