Gulentur – Stengt for ordinær påmelding

Det blir dykketur til et av Norges mest populære dykkesentre, nemlig Gulen dykkesenter. Senteret ligger i Sogn, sentralt plassert mellom en rekke flotte vrak og et yrende dyreliv. Plasseringen er skjermet, slik at det skal svært dårlig vær til, før dykkingen blir hemmet. Senteret har alle fasiliteter en dykker kan ønske seg. Bli med på høstens opplevelse fra 11. til
14. september.
Turen er nå ferdig booket, ta kontakt med tursjef om du vil sjekke for restplasser. Vi planlegger tur til Gulen i september. Tidspunkter er valgt fordi det begynner å bli god sikt i vannet, men der fremdeles ikke noe snø på veiene. Jeg kommer til å kjøre bil med henger og kan ta med meg dykkerutstyr til dem som ønsker, av komfort- eller tidshensyn, å fly til Flesland og bli plukket opp av Gulen dykkesenter der.
På Gulen dykkesenter er alt veldig tilrettelagt:
•Fint boligkvarter med stort og velutstyrt kjøkken hvor Eirik kan lage de deiligste retter, tomannsrom med køyesenger.
•Bar med full skjenkebevilgning.
•Badestamp
•Fine dykkeplasser, rett fra kaien.
•Nitrox- og trimix-fylling
•Utleie av flasker og det meste annet en måtte trenger til dykking.
•Veldig hyggelig vertskap – alt ordner seg
[imgV1236]
Jeg har vært der to ganger på «blomsterdykking» og kommet hjem med en rekke «nye» arter som jeg aldri hadde sett før. I vår var det biologer fra Russland, Sverige, Danmark, Irland og Norge som møttes på Gulen for å studere dyrelivet. Blant dykkere er det nok likevel vrakdykkingen Gulen er mest kjent for. Et stort antall flotte vrak er innen rekkevidde med senterets RIB:
•Ferndale
•Parat
•Frankenwald
•Welheim
•Bandak
•Haakon
•Oldenburg (ligger i Sognefjorden og passer perferkt på søndag morgen, på vei hjem, for dem som kjører bil).
Her kan både luft- og trimix-dykkere ha fantastiske dykkeropplevelser. Turen er ikke av de billigste, men dykkingen er blant det beste Norge har å by på. En hyggelig helg er også garantert! Prisen er 4400,- pr. pers., oksygen og helium kommer i tillegg. Det er plass til 12 deltakere. Påmeldingsfrist 15. juni. Påmelding skjer til eirik.kjos@gmail.com.
Opprinnelig skrevet av: Kåre Telnes


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem