Draugtur til Lysøysund – bli med, bli med!

Vi gjentar suksessen og drar på ny draugtur, men denne gang til Lysøysundet, nærmere bestemt Apostellbrygga 1. – 3. november.
Apostelbrygga er en rorbu i et kompleks på fire rorbuer i Lysøysund. Rorbuene har en idyllisk beliggenhet tett ved sjøen med utsikt mot hav og havn og med gode solforhold. Lysøysund er et populært feriested på Trøndelagskysten med skjær og holmer, høye fjell og dype daler, elver og vann. Apostelbrygga er på 84 kvm og inneholder: 1.etg Vindfang, kjøkken, bad (m/toalett og dusj) og stue. Hele etasjen har flislagte gulv med varmekabler. Det er også vedovn på stua. 2. etg Gang, 4 soverom (tilsammen 8 (10) sengeplasser) I tillegg er det en ny badestamp samt grillhus i tilknytning til rorbua.
Pris for alt er kun NOK 1000,- per deltager.
Påmelding til draugtur@gmail.com og innbetaling på NYTT kontonummer 4202.48.03109. Innbetalingen må ha navn på deltakere. På turmøtet tirsdag 29. oktober planlegges turen.
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem