Tør du å gå glipp av Julebordet 7 desember?

Også i år blir det julebord i våre eminente lokaler. Komiteen har hatt nesten ukentlige møter, bestilt rapport vedr drikken fra flere konsulenter, går på dansekurs og har spist seg gjennom samtlige cateringtilbydere sitt utvalg for at du skal få en helt uforglemmelig opplevelse lørdag 7. desember. Sett av datoen med en eneste gang.
-Pinnekjøtt! Ble ytret av et av komiteemedlemmene og umiddelbart bifalt av et annet. Med en islending og en vestlending i komiteen kunne det selvsagt ikke bli noe annet i år. Begge har også en solid interesse for matlaging, så de lover ihvertfall å by på egenprodusert dessert, men tyr til proffene, altså 2 kokker, når det gjelder selve hovedretten. Det siste komiteemedlemmet har allerede meldt inn at hun stiller sitt kjøkken på Lade til disposisjon.
Kuvertpris i år blir 300,- inkludert sprudlende velkomstdrink, urøykt pinnekjøtt med kålrotmos, og mandelpotet, samt en dessertoverraskelse. For de ivrigste er det kanskje tom nattmat om sponsorene er med oss også i år.
Hvis man er veldig vegetarisk, eller pescetarianer tør vi ikke love alternativet på stående fot, men vi skal strekke oss langt for å gjøre kvelden hyggelig for alle.
Husk å ta med gavene du aldri likte til lotteriet, rikelig med kontanter til lotteriet og fyll opp bongkortet ditt i forkant.
Innbetaling = påmelding = senest fredag 29.11. Etternølere garanteres kun plass i kompressorboden.
Obs på NYTT kontonummer 4202.48.03109
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem