Mange drauger i Plura i år også!

Draugen FMK er definitivt ikke noen grottedykkeklubb, men det er ikke til å stikke under en stol at det nå er mange medlemmer med cave eller cavern-sertifikat.
I juni 2009 arrangerte Øyvind og Tommy cavern-kurs for fem av klubbens jenter. Med en sunn skepsis og store forventninger reiste jentene til Plura. Den første dagen var preget av en litt spent stemning. Dette var en type dykking ingen av jentene hadde gjort før. Var det trangt, var det kaldt, var det mørkt, ville øvelsene være vanskelige? Spørsmålene var mange i forkant. Etter hvert som dykkene ble gjennomført ble smilene bredere og bredere. Selvfølelsen steg og det kom etter hvert krav om at kurset måtte kalles PADI CAVERN EXTENDED EXTREME, for så flinke syntes jentene at de hadde vært. De fnøys av Øyvinds oppsummering om at «Progresjonen var svært god». De begynte å spille AC/DCs «Big Balls» og forlangte å bli trodd da de sang «We’ve got the biggest balls of them all!». Personlig tviler jeg på at det noen gang har vært ferre baller på cavern-kurs i Plura. Dem om det. Alle reiste i hvert fall hjem som bedre dykkere og noen naturopplevelser rikere! Takk til Øyvind og Tommy for et flott arrangement. Bilder fra kurset finner du i billedarkivet:
http://www.draugen-fmk.no/visBildemappe.php?id=45
Draugen var igjen største klubb da 60 dykkere satt hverandre stevne i det årvisse uke 33. Fire drauger var på IANTD-kurs med Heidemari Nordahl og ti andre var der bare for turen sin skyld. Været var ikke så bra som det kan være, men pytt, så blir det ikke så mye mygg. Drauger koser seg på tur, alltid!
Opprinnelig skrevet av: Kåre Telnes


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem