På draugsiden av livet

På en av årets hittil fineste sommerdager samlet mange Drauger seg til swapmeet, dugnad og fest på drauglokalet.
[imgH558]Den økonomiske krisen har tydeligvis nådd medlemmene i Draugen, hvis man skal dømme etter det noe slunkne salget på swapmeet’en. Men det var kanskje ikke tilgang på kapital som hemmet «folk flest»?
Dugnaden var desto mer vellykket. Nå er lokalene enda litt mer inbruddsikre og skylle-/tørkerom er ryddet og gjort klart. Snart blir det også slutt på det store hullet ved sluken på parkeringsplassen, etter at Kari viste solide evner med vinkelsliperen.
Festen etterpå var også svært så vellykket, mye på grunn av et perfekt vær for å nyte norges flottest beliggende balkong. Det ble til og med holdt salsakurs utpå kvelden, selv om antall tilskuere var betydelig høyere enn antall deltagere. Men altså – nok en vellykket draugfest!
Legg gjerne inn flere bilder fra både dugnad og fest på mappa som er opprettet under «Draugbilder» (klikk på det lille bildet i teksten over).
Opprinnelig skrevet av: Erlend Standal


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem