Draugtur med M/S Sula

Er du lei deg fordi ferien er over og det er lite å se frem til? Ikke fortvil! Grip sjansen og bli med på tur med M/S Sula 15.-17. september. Vi tjuvstarter vårt femtiårsjubileum med en dykketur på liveaboard.
M/S Sula tar deg med til de flotteste dykkerplasser og disker opp med nydelig mat, så denne helga blir en ren luksusopplevelse. Det eneste du trenger å gjøre er å hoppe i utstyret og sette svømmefoten utenfor båtripa.

[imgV1277]M/S Sula ligger i havn på Strømsholmen ved Averøya. Vi satser på å samkjøre til Strømsholmen, hvor vi laster ombord utstyret vårt og setter fart mot noen av de beste dykkeplassene som er å oppdrive på Mørekysten. Og de er det mange av! Turen blir en kombinasjon av vrak- og naturdykk, så den passer for alle typer dykkeinteresserte.

[imgH1276] I 2009 dro draugdamene på tur med M/S Sula og vi satser på at denne turen blir like uforglemmelig. Dette vil du rett og slett ikke gå glipp av.

Pris: 2750,-

Påmeldingsfrist (bindende påmelding der både Sulas og Draugens egne retningslinjer gjelder): 1. september
Påmelding til: tursjef Eirik (Eirik.kjosSNABELAgmail.com)

Vi treffes på turmøte i september for å avtale samkjøring, turmål og andre praktiske detaljer.

Du kan lese mer om båten og fasilitetene her:http://bit.ly/2wJPqCL

Bilder av Strømsholmen sjøsportsenter
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem