Velkommen til høstsesongen

Vi i Draugen håper alle koser seg med dykking i inn og utland gjennom sommeren. Nå er også høstprogrammet i Draugen nesten spikret. Du som ikke allerede er medlem bør melde deg inn snarest mulig og bli med å dykke vrak i Ålesund i høst eller besøke den fantastiske skjærgården på Trøndelagskysten. Høstsesongen starter med tur til Ledang i Namsfjorden allerede i august.
Denne høsten skal også Draugen delta på ryddeaksjonene i regi av NDF for å bidra til renere havbunn og bedre marint liv i vårt nærområde. Tur og aktivitetskalenderen blir stadig oppdatert ettersom aktivitetene blir ferdig booket.

[imgH1230]Draugen har antageligvis et av landets beste turtilbud i klubbregi. Vi har mye eget turutstyr, spesielt har vi særdeles egnede dykkebåter og hele 3 turkompressorer med høy kapasitet. Hvert år drar vi på 8 eller flere felles helge og langturer. I tillegg er mange av medlemmene aktive og organiserer egne turer med bruk av klubbens utstyr. I løpet av høsten håper vi også å ha et portabelt nitroxanlegg (med opsjon for trimixfylling) på plass for å gjøre det enda enklere å gjøre all slags dykking trygt og sikkert.

[imgV1252]Hvis du vil melde deg inn i Draugen FMK koster det 1250,- det første året. Det inkluderer fri bruk av båt på hverdagsdykking, ekstremt konkurransedyktige priser på turer med alt unntatt bilkjøring på spleis inkludert, døgntilgang til gratis luftfylling og oksygen til nitrox til kostpris.

Vi har ukentlige søndagsdykk utenom helgeturer, sms-tjeneste for avtale om spontandykking og rikelig med sosiale aktiviteter gjennom året. Dessuten finner du dykke og turglade mennesker med kompetanse på alle nivå. Nye vennskap garanteres. Klubben har heller ikke pengeskaffedugnader. Vi selger ikke lodd, fordelskort eller toalettpapir, men konsentrer oss om å drive med vår alles kjære felles hobby. Enkelte turer er også spesielt oppsatt for å være familievennlige og egner seg derfor for små og store ikke-dykkere.
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem