Oppleve magisk senhøst på Knutshaug?

7-9 november setter vi opp ekstratur til Knutshaug. Det er allerede 10 påmeldte. Og på grunn av særdeles høyt trykk på påmeldingen har vi leid ekstra kapasitet og kan nå huse 16 personer. Vi skal bo i rorbuer i vannkanten, kanskje dykke i Vetta eller Storstraumen, ta en tur på Kletten og kose oss med natur og godt selskap. Vil du være med?
Turpris er 1500 inkludert mat. Godt humør og turglede garanteres, dykkingen passer for deltagere på alle nivåer. For de som var med sist vi var på Knutshaug har vi denne gangen booket overnatting i rorbuene like ved der kompressoren er plassert.

[imgV979]
Når vi er såpass mange på tur må vi nok ta med en egen turkompressor i tillegg til den som finnes på stedet, men den går jo inn i et bagasjerom et sted. Påmelding til tursjefen eirik.kjos@gmail.com
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem