Vinsmakekurs

Bli med på vinsmaking med drauger!
Vi har fått et kanontilbud på vinsmakingskurs på Drauglokalet, så meld deg raskt på for å få sikra plass! Den 27. september kommer Henning Dolve til Drauglokalet for å lære oss litt om vin på enkelt, men artig og engasjerende vis. Vi kommer til å få smake på både hvitt og rødt, og kanskje noe boblende også. Til drikken serveres det ulike innslag av mat som gjør at du får frem de mest spennende smaker. Kurset starter 18:00 og varer i 2 timer med smaking og forklaring. Etter kurset blir det servert blåskjellsuppe (inkludert i prisen) og i baren fås det da kjøpt velsmakende vin til suppen (etter anbefaling fra kursholderen). Etter vinkurset går vi over til fest på skikkelig Draugvis:) Dette kan selvsagt alle Drauger delta på!

Pris per pers for vinkurs og blåskjellmiddag er 350 kr og påmeldingsfrist er senest 13. september. Det går dessverre ikke an å melde seg på kurset etter denne datoen grunnet bestilling av spesialviner.

Påmelding gjøres ved innbetaling til Draugkontoen – husk å merke innbetaling med navn og «vin».

Dette vil du ikke gå glipp av!

Mvh
Maja og Line
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem