Påsketuren 2014

En gjeng med drauger dro avgårde med tonnevis av pikkpakk inkludert to barnevogner og annen ekvipasje for å tilbringe første halvdel av påska på Skårøya.
Hitra leirskole stod til forventningene både med hensyn til fasciliteter og bryggekos. Dette er en tradisjonsrik tur hvor sosialt samvær står vel så mye i fokus som dykkinga, men denne gangen beveget vi oss utenfor komfortsonen og prøvde oss på nye dykkesteder (ja tenk, vi droppet Kløfta) til stor glede for både erfarne grottetroll og blomsterdykkere. Dykkinga kan sies å være svært vellykket denne gangen, til tross for at værgudene kanskje ikke stod oss helt bi. Dykkestedene er behørig logget for senere besøk. Oppfordringen er klar; prøv noe nytt! Mautauk i form av kamskjell ble det selvfølgelig også, hadde du ventet noe annet?
På den sosiale fronten fikk gamle tanter gjenoppfrisket sitt barnetekke, dog ved betraktelige kostnader i form av non stop. Barn er lettkjøpte skal vi tro forskningen vi utførte. Og voksne fikk tilfredstilt sitt behov (?) i form av jordbærbalsamert grappa, og også her viser aksjonsforskningen at ikke «alt går ned». Når det flytende ikke en gang får tømmes over på Schtøggen…
Vi kan trygt konstatere; vi kommer tilbake neste påske også for vi hadde en super tur! Og vi oppfordrer alle dere andre som ikke hadde anledning til å bli med i år til å sette av tida i kalenderen for 2015 allerede nå.
Dykkedokkehekler: Elin Telnes
Bildeserie: http://www.draugen-fmk.no/visBildemappe.php?id=83
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem