Tør du gå glipp av sesongåpning på Stokkøya?

Sett av helga 14-16 mars for sesongens første Draugtur som går til Stokkøya. Vi bor på hytta til Eirik, derfor er det kun 10 plasser. 4 har allerede reservert.
Pris 1200,- Påmeldinglista går via eirik.kjos@gmail.com Betaling til draugkonto. Obs på NYTT kontonummer 4202.48.03109. Vi tar med draugbussen utover derfor blir prisen på 1200,- inkludert overnatting, båtturer, overnatting, luftfyllinger og mat. HVis vår lokale somelier blir med kan vi regne med å få utdelt vinliste.
Selv om stedet er stappfullt av vrak, kan husverten finne på å bli litt mannevond hvis han må svømme blant rust hele helga og lover å finne frem til de gode utaskjærsplassene om vinden står oss bi. Husverten har også antydet at han kan være villig til å lage ihvertfall en av middagsrettene på lørdag kveld, så lenge den kommer fra havet.
Hytta er såkalt moderne, med varmekabler osv og rikelig plass til oppheng av dykkerutstyr under tak. Men av hensyn til hyttenaboer foregår luftfylling på den lokale kompressoren (som har stor kapasitet). Den er dog ikke superglad i smekkfulle 300 bars flasker. Det betyr at vi må flytte oss litt mellom hytte, båthavn og kompressoranlegg. Men om alle draugene er flinke og kommer med fulle flasker går det helt fint.
Har vi litt flaks blir det hengekøye på terrassen, barbeque på Weberen, solnedgang i havet og kanskje en Riesling eller noe annet godt i Strandbaren mens vi titter ut over 800 meter med sandstrand. Se mer på www.stokkøy.no (ja den virker med ø). Kiter, kajakker og seilbrett er også velkomne og gøy å leke med der ute.
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem