På påsketur, vi har vært på påsketuuur….

I år som i fjor og tyve år før det dro en gjeng glade drauger for å tilbringe den stille uke på nyoppussede Skårøya.
”Stille” kan vi vel neppe beskrives som, men bedagelig anlagt, det er vi. Noen av oss brukte nærmere en hel dag på å få på seg dykkeutstyret, men sånn blir det når sjel og kropp fylles med bryggekos, grillpølser, Øyvinds godtepose og en draughistorie eller fem.
Selv om spådommene til yr.no dessverre stemte denne gangen og dykkinga stort sett foregikk innaskjærs, la det ingen demper på stemningen. Fremoklanen fikk fylt sine dusin kamskjellnett, Vegar og Øyvind gliste så bredt at sidemounten holdt på å falle av, vår glimrende båtfører Line fikk et helt skjær oppkalt etter seg, Ragnhild sørget for Alias-stemning (og uten tilstedeværelse av klubbens konkurransemann no. 1 foregikk dette nesten i gemyttelige former), Anne Birgitte dykket for første gang på lenge, men så sa drakten opp, og Jørgen sikret ungdommen en fartsfylt tur til sjøs.
Mektig imponerte ble vi også av våre skandinaviske venner; danske Nis lempet utstyr og jogget lett rundt øya, mens vi andre klaget over leggskvis i drakta. Og Klas kan ikke bare svinge øksa, men også bære kompressor – alene, på strak arm. Apropos kompressor, en varm tanke til de ikke-tilstedeværende som hadde sørget for at luftfyllingen gikk som en lek; det er klart bedre med to reisepresser i stedet for én (gammelt draugord).
Ekstra hyggelig var det at så mange nye medlemmer tok turen til påskeøya, og rekrutteringen ser ut til å være sikret med tanke på at team Roar/Marit og Erling/Trine venter mini-drauger i sommer – det gledes!
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem