Info fra materialforvalteren

Det går fort i svingene fortida. Det har skjedd mye den siste måneden på utstyrsfronten. Klubben har kjøpt motor til draugbalja og en ny reisekompressor. Den gamle reisepresse er også satt i stand.
Det går fort i svingene fortida. Det har skjedd mye den siste måneden på utstyrsfronten. Den gamle reise pressa har fått en full overhaling og service. Stor takk til Trond Einar. Der har du gjort et godt stykke arbeid.
Klubben har også kjøpt en kompressor. Det er en Bauer Capitano 140l 1989 model. Med på kjøpet fikk vi et ekstra filter. Så nå blir det nitrox kompatibel luft med på tur. Takk til Øyvind Hegle for å ha kommet over dette røverkjøpet. Også takk til Rune Årbogen for å ha skaffet frakt fra Bodø til Trondheim.
“Draugbalja” har også fått seg motor. Klubben har kjøpt en 2003 model Yamha 90 HK. Den er montert på Draugbalja. Det gjenstår enda litt arbeid før vi kan prøve den på sjøen. Takk til Øyvind H, Jørgen, Trond-Einar, Line og Ståle for innsats for å sette båten i stand.
Rune
Opprinnelig skrevet av: Rune Revhaug


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem