Matrialforvalter’n

Sammen med utskremt medarbeider Trond Einar, har Matrialforvalter’n slått til igjen…..
Denne gangen er det reisepressa som har fått gjennomgå. Siden den fant det for godt å begynne å lekke på siste tur, samt at sikkerhetsventilen hang seg opp, var det på høy tid å gi den en gjennomgang.
Pressa har blitt montert inn i ny/gammel reiseramme, slik at den blir enklere å flytte, sikkerhetsventilen er overhalt, slange er skiftet, samt byttet manometer og flyttet litt på fylleslanger. Og det er montert automatisk drenering og hurtigfeste for motor. (ingen vanskelige muttere lengre, Line)
Så da er det bare å ta den med seg på tur igjen, generalprøven blir vel uke 33 i Plura, da er den tilgjengelig for alle Drauger! ( og vil for anledningen bli utstyrt med continious nitrox)
Mvh
Matrialforvalter’n
[imgV783]
Opprinnelig skrevet av: Øyvind Hegle


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem