Tur til Skålvika

Mange Drauger tok turen over fjorden for å dykke i Skålvika denne søndagen. Faktisk så mange at vi måtte leie inn Jørgen for å få oss over. Havsport stilte også med en gruppe dykkere, med vår egen Gaute som skipper og dykkeleder.
[imgV29]Eilif hadde på kort tid annonsert tur til Skålvika og fikk 11 kvinner og menn med seg på turen, hvorav 8 dykket. Det var supert vær med blå himmel og varm sol da vi suste over fjorden med Jørgens store RIB.
Undertegnede var spent på første dykk med kamera under vann. Litt nybegynnerfeil i starten, men etter hvert kom både linselokk av og blitser ble slått på. Funket straks bedre da, selv om det nok er lenge til jeg kan konkurrere med Kåre. Noen av bildene er lagt ut under Draugbilder, for de som vil se. Line gikk med på å være buddy, selv om nok en dykker med fotoutstyr ikke er noen drømmepartner under vann for en som ikke tar bilder selv. Gikk litt lettere å få henne med da jeg lovte å ta masse bilder av henne. 🙂
[imgH39]Etter et vellykket dykk suste vi av gårde til Hindrem båtforening sin småbåthavn og fikk fyr på grillen. Havsportgjengen hadde egentlig tenkt å sette kursen rett mot Trondheim for å få et forsprang på oss, men masse blå røyk opp av motorkassa tvang dem til å snu og komme etter. Etter at røyken hadde lagt seg ble en oppbrent startmotor funnet skyldig for havariet.
Så etter at grillingen var unnagjort – og med Gaute & co på slep – tøffet vi mot Trondheim i atskillig mer behagelig tempo enn turen dit. Rolig sjø, blå himmel og en fortsatt varmende sol ga likevel turen en fin avslutning.
Opprinnelig skrevet av: Erlend Standal


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem