Draugen inviterer til påsketuren på Skårøya

Som vanlig legger vi opp til kystpåske med masse dykking, familievennlige aktiviteter for store og små ikke-dykkere, ultrakortreist mat servert av innleid kokk, og fantastisk stemning. Turen går til bilfrie Skårøya på Hitra og starter med felles båttransport fra Kvænvær på Hitra lørdag 19.3 kl 12 og avsluttes onsdag 23.3 etter felles frokost, dykking og transport tilbake til Kvænvær.
Vi kjører til 2 organiserte båtdykk daglig. Ytterligere dykking fra land og ad-hoc fra båt er opp til deltagerne å organisere selv, men på en sikker måte med beredskap selvsagt. Nattdykking er feks alltid populært.

All luftfylling er inkludert, det serveres 3 daglige måltider av vår utmerkede kokk. Han serverer like gjerne fiskesuppe på kaia til lunsj om det er finvær, som inne i felles matsal hvis det passer best. Til frokost er det brødmat, i lunsjen er det et enkelt varmmattilbud og det serveres middag med dessert, hvor både kjøtt og fisk står på menyen. Det er begrenset med mulighet for spesialtilpassede dietter, men gi tydelig beskjed ved påmelding så gjør vi så godt vi kan.

[imgV1252]Turens første måltid er lunsj lørdag, siste måltid serveres som frokost onsdag. Vanligvis samles mange av turdeltagerne på Kvænværsstua før man kjører hjem.

Alkoholholdig drikke, brus, snacks og frukt må du holde selv og kjøpe inn før du reiser ut på Skårøya. Handleturer til fastlandet med båt er begrenset. Overnatting skjer i flersengsrom. Vi prøver å gruppere familier og kjærestepar så godt det lar seg gjøre.

[imgH1230]De som ikke dykker har mange kystaktiviteter å kose seg med, noen robåter for fri bruk, samt et par kajakker. Deilige svaberg hvor du kan stikke deg bort og lese en god bok om du har varme klær eller været viser seg fra sin mest vårlige side. Fiske med stang fra land og fisketurer med en av båtene som ikke brukes til dykking er også mulig. Eller du kan bare slappe av på brygga med et glass god rødvin og kose deg i trygg forvisning om at mat til sultne barn og dykkere trenger du ikke tenke på.

Som vanlig er turen åpen for alle dykkere, men medlemmer blir prioritert i den grad vi når et tak på antallet dykkere vi kan håndtere på en god og sikker måte.

Priser:
Dykker
Medlem: 2800,-
Ikke medlem: 3350,-

Ikke dykkere
13+ 2000,-
4-12 1000,-
0-3 gratis

Påmelding på mail til tursjef eirik.kjos@gmail.com

Draugens vanlige betingelser for tur gjelder. Du må betale full pris ved avmelding senere enn 14 dager før turstart. Les betingelsene her: http://draugen-fmk.no/visNyhet.php?id=128
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem