Vår- og kompressorfest

Sikten i fjorden kom plutselig tilbake. Draugen skal kjøpe ny kompressor, og en real overdose sosial omgang med meddykkerne dine er aldri feil. Vi trenger med andre ord en god gammeldags Draugfest. Gamle og nye medlemmer, venner av huset, og dere fra andre dykkeklubber er velkommen på lørdag 25.4. Dørene åpnes sånn fra 19 av……
Lotteri, nattmat, mer eller mindre elegant selskapsdans, fete spillelister fra Tidal og Spotify, opplyst dannet samtale om de finere detaljer i livet eller optimal olje for 2-takts påhengs. Alle tema er lov.

Antrekket trenger ikke være vams, ei heller bunad, men hvis du insisterer på vams må du vaske den før du kommer… Nevnte vi at det blir lotteri? Det er legendarisk. Husk å sette inn penger for bonger og ta med cash til loddene. 5 kroner per lodd….
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem