Tør du gå glipp av turen til Kristiansund?

Fulltegnet, 1 på venteliste. Når man legger ut årets første tur 2de juledag er det kanskje greit å påpeke at ingenting brenner fett som litt kaldt vann….Jeg garanterer dog ikke at du blir slankere, siden drauger ofte spiser ganske godt på tur, men fin dykking blir det ihvertfall. Fredag 27 februar setter Draugene turen sørvestover for helgetur til Kristiansund.
Vi har avtalt opphold hos dykkeklubben www.kdk.no.

Står værlykken oss bi blir det dykk på alt fra det nydelig dampskipet Borghild, som ligger ved Hestskjæret og som var så vennlig å forlise i februar i 1940, til de mange lekre naturplassene i området. Det er ikke uten grunn at en av landets aller beste undervannsfotografer Nils Aukan er i vannet flere ganger i uken rundt dette stedet. Jeg antar at vår kjære barsjef Leif, som har bodd i området og dykket mye med klubben, vil peke på alle de beste dykkestedene slik at møter med alt fra nakensnegler til grindhval kan ordnes.

Klubben har også gitt oss en veldig hyggelig pris på overnattingen som gjør at vi kan legge turprisen til 1250,- som vanlig inkludert mat og luftfylling. Vi må ha med egen båt nedover, blir gruppen liten kan vi ta Balja, mens med full gjeng trenger vi nok Bussen. Som vanlig får man dekket km for sleping av Bussen og halv støtte for sleping av balja, samt utgifter til ferger og bommer. De fleste kan trekke balja på vanlig B førerkort med en helt vanlig stasjonsvogn.

Vi må ha minimum 5 personer for å arrangere turen, men jeg regner som vanlig med at det blir fullt og venteliste. Maks antall er 12. 2 har allerede meldt seg. Løp og kjøp……

Fortsatt god jul fra tursjefen som sikter på litt skikjøring fremover så han kommer i tørrdrakta….

Påmelding på mail til eirik.kjos@gmail.com
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem