Tør du gå glipp av drauger i nettoen?

Lørdag 1 november kl 19 er det klart for øl og pølsefest med innlagt prøving av draugklær. Tar du sjangsen på å gå glipp av fest med strippende drauger? Kommer du til å være den eneste i klubben som ikke har logo på alt fra den lille innerst til parkasen mot bitende vinterkulde?
Lørdag 1 november kl 19:00 er det klart for Draugens øl og pølsefest, med prøving av den nye kolleksjonen Draugklær. Kolleksjonen er utvidet i flere retninger, og mengden tekstil går fra marginale til rimelig omfangsrike…..

For at barsjefen skal kunne beregne mengden med pølser så er det en påmeldingfrist til denne tirsdag 28. oktober kl 23:59. Påmelding på e-post til barsjefen: leifkri@gmail.com.

PS! For de som ikke liker kjøtt eller har evt allergier så er det bare å si i fra så kan vi ha noen fiskealternativer klare!
Opprinnelig skrevet av: Leif Kristiansen


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem