Draugen kjøper ny båt!

Med nesten 200.000,- i støtte fra Norges Idrettsforbund slår Draugen FMK på stortrommen og kjøper ny aluminiumsbåt. Båten er forventet ferdig 1. juni.
Firmaet Innovation i Trondheim fikk oppgaven med å bygge ny Draugbåt. Det blir en nesten 7 meter lang aluminiumsbåt med plass til 8 dykkere. Båten blir utstyr med en helt ny Honda utenbordsmotor på hel 200 Hk. Dette vil gi god skyvkraft til en båt full av dykkere. På tegningen er det vist klappseter til de 8 dykkerene, men det blir i stedet en benk på hver side. Under benken vil det bli plass til utstyrskassen din.
To flytende dykkestiger bak på hekken gjør det mulig å plukke opp 8 dykkere raskt og effektivt. Det vil også bli en plattform på hver side av motoren (ikke vist på tegingen) som gjør det enklere å hoppe i vannet uten å treffe stigene.
Vi gleder oss veldig til å ta i bruk en funksjonell og pålitelig båt som kan startes helt uten spesiell kompetanse innen mekanikk eller elektro.
Opprinnelig skrevet av: Kåre Telnes


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem