Fullbooket – Namsfjorden 22-24.8

Oppdatert: Fullbooket. Aston Villa, Gaul, Hamo og Ogna. Flotte vrak, og grom naturdykking i skjønn forening, høstens første tur går til Ledang brygge i Namsfjord hvor det er overnatting på brygga i fine lokaler. 2-4 manns rom, svært god lagerplass for utstyr under tak og rett ned på flytebrygge der båten ligger fortøyd. SISTE frist for påmelding er 15.7!
Bli med på en tur der alle kan få sitt, enten de vil ligge på 10 meter og telle nakensnegler eller dykke seg gjennom vår nå litt mer fjerne krigshistorie på mer eller mindre store dyp. Dersom noen vil ha spesielt dyp dykking må de ta hensyn til de som ikke er fullt så storslagne på flaskeparken. Men med dagslys til seint på kveld er det rom for dykking så alle får sitt. Husk også at du må ha en buddy og selv være sertifisert for den dykkingen du vil ut på.

Prisen ble i et overivrig øyeblikk satt til 1500 kroner, desverre har prisen på overnatting gått noe opp og vi ser oss nødt til å justere prisen til 1700,- per person, inkludert mat. Håper det går bra for alle sammen.

Siste frist for påmelding er 15.7 slik at vi unngår evt gebyr ved avbestilling.

Påmelding til tursjefen: eirik.kjos@gmail.com
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem