Ronny Arnesen: Et tilbakeblikk på teknisk dykking

Arrangementet er åpent for både Draugen og andre dykke-interesserte personer! Klubblokalet 22. april 18:30.

Vi er så heldige å få besøk av Ronny Arnesen! Ronny regnes som en pionér i Norge innen både teknisk dykking og grottedykking. Han har jobbet som både brannmann og redningsdykker, men bruker nå pensjonisttilværelsen på blant annet å utforske hemmelige steder under Oslo (Urban Exploration). Ronny har et uendelig lager av spennende historier og hans kunnskap er bygget opp gjennom flere år med nysgjerrighet og dykk der teori testes i praksis. Planlegging ned til minste detalj har vært viktig for Ronny, noe som gir gode refleksjoner og høy grad av bevisstgjøring.

Ronny er en god formidler som har gitt ut flere bøker og holdt mange foredrag. Gled dere til en spennende kveld der han beskriver sin vei inn i teknisk dykking og hvordan denne ble utført!!


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem