Femti år og like aktiv

Draugen ligger ikke på latsiden i høst – vi fortsetter å feire oss selv hele 2018 til ende!
Draugen har antageligvis et av landets beste turtilbud i klubbregi. Vi starter med stort dykketreff på Stokkøya i august. Deretter inviterer vi på klubbtur til Sula fyr, Knarrlagssundet og Rørvik før vi avslutter tradisjonen tro med juletur til Kvenvær. Det legges opp til variert dykking, slik at du kan få svømme både gjennom tareskog og vrak. Det blir også god mulighet til å fylle fangstnett underveis. Og ikke minst; vi er på tur ikke bare for å dykke, men også for å ha det hyggelig sammen!

Når vi ikke arrangeres klubbtur inviteres det til ukentlig dykking. Dykkevaktene annonserer i god tid hvor og når de skal dykke. Hvem som har «ukas vakt» finner du i aktivitetslista. Det gjelder å følge med på aktivitetslista som blir oppdatert jevnlig med nye arrangement:

http://www.draugen-fmk.no/kalender.php

Du vil heller ikke gå glipp av julebordet, og de ulike temakveldene som vil bli annonsert i løpet av høsten. Første temakveld blir en egen sikkerhetskveld i regi av klubbens sikkerhetsansvarlig.

Vi fortsetter også det gode arbeidet vi har startet med å delta i ryddeaksjonen i regi av NDF for en renere havbunn.

Nye medlemmer ønskes selvsagt velkommen – ta kontakt eller kom på en av våre klubbkvelder for å treffe oss!

Foto: Hege Røkenes
Opprinnelig skrevet av: Kjersti Møller


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem