Påsken 2017 – Skårøya

Som vanlig blir det Hitrapåske i regi av Draugen. Overnatting i det flotte anlegget til Hitra Leirskole på billøse Skårøya. Vi har med egen kokk som lager all maten, stiller med båter, kompressorer og har avtalt finvær. Nå mangler vi bare deg! Turen går fra lørdag 8. april til onsdag 12 april. Du rekker mao fjellpåske etterpå.
På Skårøya finnes det ingen biler, men til gjengjeld er det stor brygge som inviterer til lek og kos for små og store, små nes og viker for de som vil stikke seg unna noen timer og godt fiske på alle kanter. På turen tar mange med seg barn, koner, ektemenn og kjærester og vi pleier å arrangere både fisketurer og aktiviteter som passer også for de som ikke dykker. Men vi legger først og fremst opp til 2 daglige båtdykk og egenorganisert nattdykking for de som vil det.

Maten er et eget kapittel. Her har vi med en erfaren kokk som lager all maten sammen med oss. Slik får du tid til å slappe av mellom dykkene. Dessuten sørger han for at ledsagere som ikke dykker slipper å slave på kjøkkenet.

Pris for medlemmer:

Dykkere alle aldre – 2800
Barn 0-2 – gratis
Barn 3-12 – 400
Barn 13-19 – 900
Voksne – 1400

Hvis ikke dykkerne i din familie ikke er medlem, koster det lite å melde dem inn:
200,- for påfølgende medlemmer over 19 med felles bostedsadresse som hovedmedlem
200,- for junior 13-18 år
100,- for barn 0-12 år

Ikke medlemmer
Dykkere 3600,-
Ledsagere betaler et tillegg lik kontingent hvis de ikke velger et frivillig medlemskap.

Det er billig å melde seg inn i Draugen med fulle rettigheter det første året. For de fleste lønner det seg å bli medlem og få tilgang på Trondheims mest aktive klubb, med kompressoranlegg, nitrox, 2 båter og dykking hver uke, samt mange flotte helge- og langturer.

Påmelding og spørsmål til tursjef eirik.kjos (snabel-a) gmail.com / 99642106
Opprinnelig skrevet av: Eirik Kjos


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem