Kvenvær Desember 2008

Fredag 12 desember dro en hel gjeng – nesten to dusin – med Drauger på tur. Vel fremme på Kvenvær i nydelig måneskinn stod tre rorbuer klare med mat i kjøleskapet – Takk til Faxvaag!!!
Noen ivrige sjeler plompet i vannet samme kveld ved brygga. Jentene så en «kveite» på minst 300 kg!!!! Neste morgen våknet vi til strålende vær og flatt hav. Etter en god og kald kjøretur til Blåskykøya kunne vi konstatere at havet ikke var så flatt der ute. Ny lang kjøretur til en flat dykkeplass – så noe ble iallefall flatt. God sikt og friskt! Nattdykk ble gjort ved «staken» på vei til Skårøya. Ingen ting er som et forfriskende bad i sjøen etter et nattdykk…. fint at det var god varme i badstuen. Takk til Bacalao-teamet som sørget for deilig mat. Claes Ohlson er kjent for å ha mye rart… egen champagnekoffert med oldtidsøks for «sabling» av champagne ble kveldens store høydepunkt!! I alt 4 flasker edle franske dråper måtte bøte for øksen – det kan dermed se ut som om denne finanskrisen alle snakker om ikke har nådd dykkermiljøet. Mere dykking søndag, og en noe glatt hjemtur for oss alle sammen.
Årets siste Draugtur ble et flott punktum for 2008
Tom Andre og Grethe
Opprinnelig skrevet av: Grethe Fremo


Medlemsfordeler

  • Båter

  • Fyllepanel

  • Klubbhus

Bli medlem